Postservice door De Fietskoerier Utrecht

Wij maken samen Lage Weide mooier

Postservice De Fietskoerier Utrecht nu nog makkelijker

Dankzij ILW Parkmanagement Lage Weide en het Ondernemersfonds Utrecht krijgen alle organisaties op bedrijventerrein Lage Weide kosteloos een fietskoerier van De Fietskoerier Utrecht (DFKU) aan de deur om de uitgaande post en pakketten duurzaam op te halen. Zowel op vaste basis als voor eenmalige zendingen of relatie- en kerstgeschenken.

En DFKU heeft de service nu nog beter en makkelijker gemaakt!

  1. Verlenging van de actie: De actie loopt nu in ieder geval tot 1 januari 2025. Zo kunnen nog meer bedrijven nog langer van deze duurzame postservice gebruik maken.
  2. Iedereen aangesloten: Eerder vroeg DFKU bedrijven om zich aan te melden. Dit was soms een drempel. Alle bedrijven krijgen nu automatisch toegang tot deze service. Je hoeft je niet meer eerst aan te melden. Laat simpelweg weten dat je post of pakketten hebt liggen, en DFKU komt dezelfde dag nog langs. Dit kun je doen via deze knop op hun website, een mail sturen naar info@defietskoerierutrecht.nl of door hen te bellen.

Hierdoor is Lage Weide het eerste bedrijventerrein dat haar bedrijven op een geheel duurzame manier volledig ontzorgt in de postservice.

De Fietskoerier Utrecht zorgt voor een emissieloze first mile met een glimlach en zorgt dat alle post op een zo sociaal mogelijke manier verder wordt verwerkt en verstuurd in binnen- en buitenland.

Wat betekent dit concreet voor jou en jouw organisatie?

Dit is jouw kans om samen bij te dragen aan een mooier en duurzamer ILW.

  • Op alle werkdagen haalt De Fietskoerier Utrecht je ongefrankeerde post op
  • Je betaalt helemaal niks voor de haalservice en frankeerservice.
  • Op frankeren krijg je 5% korting op het NetSet tarief

Hoe kan dit?

De Fietskoerier Utrecht deed mee met Pitch Your Project tijdens de ALV en het besluitvormend overleg van Lage Weide. Hier mochten ze een idee voorleggen om zo veel mogelijk organisaties van ILW te helpen.

Ze hebben de pitch gewonnen en daarom financierde het Ondernemersfonds Utrecht deze service. Hiermee zorgen we met z’n allen voor een betere doorstroom en veilige verkeerssituatie. Ook draagt het bij aan een groen en energiek imago van ILW en hopen we meer mensen te inspireren om de fiets te kiezen.

Gelijk regelen

Vul hieronder je telefoonnummer in. Wij nemen dan contact met je op om samen de haalservice in te richten.

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
There was an error trying to send your message. Please try again later.