Apotheek bezorgservice

Wij bezorgen medicatie

Apotheek bezorgservice

We bezorgen al jaren zendingen voor apotheken. Dankzij deze ervaring kunnen wij helpen om de logistiek van distributie te verfijnen, denken we mee met het controleerbaar maken van de belangrijke zendingen en kennen we de regels die gelden voor medische bezorgingen. Fijn voor uw clienten: we verschijnen altijd in herkenbare bedrijfskleding aan de deur.

Apotheek bezorgservice op maat.

Wij zorgen voor persoonlijke levering van medicatie, waaronder baxters, opiaten en disposables. Voor sommige afnemers voeren we alle bezorgingen uit, voor anderen het deel dat niet in de planning past en weer voor anderen houden we plaats voor huidig personeel maar vangen we langzaam verloop op.

In samenwerking met verschillende apothekers hebben wij voor deze bezorgingen speciale voorwaarden ontwikkeld om de logistieke stroom voor alle partijen zo eenvoudig mogelijk te beheersen. Een voorbeeld is dat we afwijkingen registreren, net als de afhandeling daarvan en met alle apotheken periodiek de samenwerking evalueren.

Ongeacht of we de gehele bezorging uitvoeren of een deel: we horen van onze afnemers vaak terug dat ze blij zijn om zich niet meer druk te hoeven maken over het rooster van de bezorgers, de planning, zieken en vakanties.

De vergoeding die wij vragen voor het bezorgen van medicijnen hangt af van de omvang van het bezorggebied, hoeveel tijd we krijgen om zendingen uit te voeren en op welke manier zendingen worden aangeleverd.

Naast vaste samenwerking is onze spoeddienst beschikbaar voor die enkele zending die qua tijd of eigenschappen niet in de gebruikelijke bezorgdiensten past.

We werken volgens de Good Distribution Practice (GDP) normen en als apotheker heb je altijd contact met een van onze GDP verantwoordelijke personen.

Als je met ons wilt uitzoeken hoe we het beste samen kunnen werken kan je het beste bellen naar onze planner of ons contactformulier invullen. Vanaf dat moment zorgen wij er voor dat we de juiste vragen stellen en met een concreet voorstel komen.

Terugbel verzoek

Vul hieronder je telefoonnummer in. Wij nemen dan contact met je op om samen te kijken hoe we je kunnen helpen.

Bedankt voor je bericht. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
There was an error trying to send your message. Please try again later.