Vanwege het Coronavirus hebben onze koeriers een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren, niet meer naar binnen gaan en je pakket zonder fysiek contact bezorgen. Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen.

 

Maatregelen die wij hebben genomen in het kader van het Coronavirus en het effect daarvan op onze dienstverlening.

De Fietskoerier Utrecht volgt de officiële RIVM-richtlijnen rondom het Corona virus.

Het meest belangrijk voor ons is de veiligheid van jou als klant en die van onze medewerkers. Om dit zo goed mogelijk te bewaken werken onze koeriers volgens een protocol.

Voor de postbus breng post geldt dat we waar mogelijk de post in de brievenbus bezorgen i.p.v. in handen. Is de hoeveelheid te groot of heeft je bedrijf geen brievenbus dan leggen we de post op de balie met inachtneming van de 1,5 meter regel. Daarnaast sorteren we de post nu i.v.m. de 1,5 meter regel met 1 persoon i.p.v. met 4. Hierdoor zullen een aantal adressen later beleverd worden.

We geven binnen onze bedrijfsvoering voorrang aan de meest noodzakelijke opdrachten. Doorgaans zijn dit de vaste opdrachten. Voor spoedopdrachten geldt dat we deze waar mogelijk en alleen in overleg doen. Het kan zijn dat we daarbij niet onze spoed levertijd garantie halen.

Goed om te weten

De kans dat het virus op poststukken zit is in Nederland heel klein, maar niet helemaal uitgesloten. Daarnaast is de kans dat het virus dan nog besmettelijk is ook heel klein. Er is geen bewijs dat mensen door post besmet zijn geraakt. In het algemeen raden we aan om regelmatig je handen te wassen. Een virus heeft altijd een mens of dier nodig om ‘in leven te blijven’ en zich te kunnen delen. Buiten het lichaam kan het virus maar kort overleven. (Bron RIVM)

We wensen iedereen veel sterkte de komende weken en rekenen op jullie begrip. Laten we samen het best mogelijke met en voor elkaar doen met zo min mogelijk risico.

Voel je vrij te bellen als je nog vragen hebt.

De Fietskoerier Utrecht blijft momenteel gewoon haar diensten leveren. We zullen binnen onze bedrijfsvoering voorrang geven aan de meest noodzakelijke opdrachten. Doorgaans zijn dit de vaste opdrachten. Voor spoedopdrachten geldt dat we deze waar mogelijk en alleen in overleg doen. Het kan zijn dat we daarbij niet onze spoed levertijd garantie halen.