[one-fourth first]De-Fietskoerier-Utrecht-Eten-Bezorgservice_v1[/one-fourth] [three-fourth last][medium]Als je zulk lekker eten maakt dat je gasten dit ook op het werk of thuis willen eten, kunnen wij er voor zorgen dat ze dit snel en persoonlijk bezorgd krijgen. Grote volumes bezorgen wij met onze electrische auto of transportfietsen, kleinere zendingen gaan mee in de tas.[/medium][/three-fourth]
 
[dropcap1]W[/dropcap1]e richten samen de eten bezorgservice in omdat we begrijpen dat je als ondernemer op jouw manier, tegen jouw voorwaarden en met voor jouw product geschikte bezorgtijden aan wilt bieden. Hiervoor gaan we in gesprek en stellen we samen duidelijk vast op welke manier we het beste samen kunnen werken. We evalueren regelmatig en kunnen van start gaan met een pilot zodat we aan elkaar kunnen wennen en de bezorging af kunnen stemmen op jouw specifieke situatie.
 
Wij vinden het belangrijk dat we een prettig gezicht vormen voor jouw product, dat we rekening kunnen houden met uw wensen en eigenschappen van het bedrijf en actief communiceren over afwijkingen bij het afleveren van zendingen.
 
Als je met ons wilt uitzoeken hoe we het beste samen kunnen werken kan je het beste bellen naar onze planner of ons contactformulier invullen. Vanaf dat moment zorgen wij er voor dat we de juiste vragen stellen en met een concreet voorstel komen.
 
[divider][contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’name’ required=’0′][contact-field label=’Bericht’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]