Niet meer zelf naar het postkantoor: als je gebruik maakt van onze postbusservice brengen wij ‘s ochtends de post bij je langs en als je wilt halen we je uitgaande post aan het einde van de dag bij je op. Doordat onze koerierstassen en vrachtfietsen waterdicht zijn weten wij zeker dat we iedere zending droog afleveren. 

Wij bepalen de hoogte van de vergoeding voor de postbusservice aan de hand van de afstand die wij afleggen om de post voor je op te halen en hoeveel tijd je ons geeft om de post af te leveren. Meer speling met tijd en korte afstanden leveren ons voordeel op, dus jou ook.

Kies een postbusservice


De-Fietskoerier-Utrecht-Postbusservice-Volledige-Postbusservive_v1


VOLLEDIGE POSTBUSSERVICE UTRECHT
Onze fietskoeriers halen en brengen de post iedere werkdag, van maandag t/m vrijdag, op tijden en werkdagen die jij wenst.


De-Fietskoerier-Utrecht-Postbusservice-Brengservice_v1.png

POSTBUS BRENGSERVICE UTRECHT
Met de brengservice laat je alle post uit je postbus op het werk of thuis bezorgen wanneer jij dat wilt. Je kunt je post al voor 09:30 uur in handen hebben.


De-Fietskoerier-Utrecht-Postbusservice-Ophaalservice_v1

POSTBUS OPHAALSERVICE UTRECHT
Met de ophaalservice laat je al je uitgaande post op de zaak of thuis ophalen tussen 15:00 en 18:00 uur.

Overige post

De-Fietskoerier-Utrecht-Postbusservice-Mailing_v1

MAILINGS
Grote zendingen post versturen is altijd een kostbare klus. Wij nemen het werkt voor je uit handen door de mailing op te halen en te versturen.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen?


Wil je een offerte ontvangen of ons contact met je laten opnemen stuur dan een e-mail of vul het contactformulier in.