De-Fietskoerier-Utrecht-Apotheek-Bezorgservice_v1

We bezorgen al jaren zendingen voor apotheken. Dankzij deze ervaring kunnen wij helpen om de logistiek van distributie te verfijnen, denken we mee met het controleerbaar maken van de belangrijke zendingen en kennen we de regels die gelden voor medische bezorgingen. Fijn voor uw clienten: we verschijnen altijd in herkenbare bedrijfskleding aan de deur.


Apotheek bezorgservice op maat

Wij zorgen voor persoonlijke levering van medicatie, waaronder baxters, opiaten en disposables. Voor sommige afnemers voeren we alle bezorgingen uit, voor anderen het deel dat niet in de planning past en weer voor anderen houden we plaats voor huidig personeel maar vangen we langzaam verloop op.
 
In samenwerking met verschillende apothekers hebben wij voor deze bezorgingen speciale voorwaarden ontwikkeld om de logistieke stroom voor alle partijen zo eenvoudig mogelijk te beheersen. Een voorbeeld hiervan is dat we kleurgecodeerde controlelijsten gebruiken die tot sterke controle van de bezorgingen leiden, zowel bij medewerkers van de apotheek als bij onze koeriers. Een ander voorbeeld is dat we afwijkingen registreren, net als de afhandeling daarvan en met alle apotheken periodiek de samenwerking evalueren.
 
Ongeacht of we de gehele bezoring uitvoeren of een deel: we horen van onze afnemers vaak terug dat ze blij zijn om zich niet meer druk te hoeven maken over het rooster van de bezorgers, de planning, zieken en vakanties.

De vergoeding die wij vragen voor het bezorgen van medicijnen hangt af van de omvang van het bezorggebied, hoeveel tijd we krijgen om zendingen uit te voeren en op welke manier zendingen worden aangeleverd.

Naast vaste samenwerking is onze spoeddienst beschikbaar voor die enkele zending die qua tijd of eigenschappen niet in de gebruikelijke bezorgdiensten past.

Als je met ons wilt uitzoeken hoe we het beste samen kunnen werken kan je het beste bellen naar onze planner of ons contactformulier invullen. Vanaf dat moment zorgen wij er voor dat we de juiste vragen stellen en met een concreet voorstel komen.

Gewijzigde dienstverlening door De Fietskoerier Utrecht vanwege het CoronavirusMeer informatie