Adverteren per fietskoerier kan in onze rugtassen, een originele manier om in en rondom Utrecht aandacht te vragen voor een evenement, opening of je bedrijf. Wanneer je adverteert op onze rugtassen is je reclame bovendien te zien voor een periode die jij wenst. We zijn dagelijks in Utrecht en in de randgemeenten actief met minimaal 4 fietskoeriers, je advertentie is dus steeds weer ergens anders te zien.

Wij denken graag met je mee in het ondersteunen van je actie of evenement door je advertentie ook op social media in te zetten. Wil je een goedkopere optie? Dan is misschien een halve A3 poster een betere optie. Heb je speciale wensen of vragen m.b.t. een campagne waarbij je hulp van De Fietskoerier Utrecht kunt gebruiken of andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tarieven rugtas posters

Binnenkort hier meer informatie. Neem voor een oriƫnterend gesprek en een offerte op maat contact met ons op via ons e-mailadres of ondertaand formulier, wij bellen je dan snel terug.

Hulp nodig bij het ontwerp?

Wil je graag adverteren maar kun je zelf geen goede advertentie opmaken dan verzorgen wij dit voor je. Neem voor vragen over de vergoeding hiervoor contact met ons op.